טבעות קישואים פריכות בציפוי קצ'קבל

תוספת חלבית או מנה ראשונה מושלמת. תבחרו

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
טבעות קישואים פריכות בציפוי קצ'קבל
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קישואים, שטופים ופרוסים לטבעות בעובי 5 מ"מ
  • 1 חלבון ביצה, טרוף בקערית עם מעט מים
  • ½ כוס גבינת קצ'קבל מגוררת
  • ½ כוס פרורי לחם
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור, גרוס טרי
  • שמן זית

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2. בקערה, מניחים את גבינת הקצ'קבל המגוררת ופרורי הלחם ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
3. טובלים את טבעות הקישואים בחלבון הביצה, לאחר מכן מצפים בתערובת פרורי הלחם ומסדרים בתבנית בשכבה אחידה.
4. מזליפים מעל מעט שמן זית ואופים בתנור עד להזהבה, 25-30 דקות. לאחר כ-15 דקות הופכים את טבעות הקישואים לאפיה אחידה. מניחים לקישואים להתקרר.
דרג: