טבעות חציל ברוקפור ועגבניה

מנה ראשונה טעימה ומפנקת לכל אירוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
טבעות חציל ברוקפור ועגבניה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חצילים אחידים בגודלם
  • 2 קורט מלח גס
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • 2 עגבניות בינוניות פרוסות מאוד דק
  • 120 גרם גבינת קולאז' רוקפור
  • מקלות גריסיני
  • כף עלי טימין טרי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. פורסים את החציל לפרוסות של ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר פרגמנט.
3. בוזקים מעל 2 קורט של מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס ומעל בוזקים מעט שמן זית.
4. צולים בתנור ל-25 דקות לערך עד לריכוך קל עם צבע זהוב.
5. מעל כל חציל מניחים פרוסת עגבניה אחת ומעל כפית של רוקפור מגורדת ומפזרים טימין.
6. צולים 4 דקות בתנור.
7. מגישים חם בליווי 2 מקלות גריסיני.
 

דרג: