חציל קלוי עם סלט חצילים ופלפלים וגבינות לבנות

חציל קלוי עם סלט חצילים ופלפלים וגבינות לבנות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
חציל קלוי עם סלט חצילים ופלפלים וגבינות לבנות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 חצילים קטנים חצויים לאורכם
  • שמן זית
  • מעט מלח גס
  • 3 חצילים קלויים קלופים וקצוצים
  • 2 פלפלים אדומים קלויים קלופים וקצוצים
  • 6 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט שמן זית
  • להגשה:
  • 200 גרם גבינת תנובה 5%
  • 200 גרם גבינת לבנה פיראוס 5%

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), מסדרים את החצילים בתבנית שהצד החתוך כלפי מעלה, מברישים בשמן זית ומתבלים במלח גס. אופים עד להזהבה ומצננים.
2.מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומערבבים את שני סוגי הגבינות.
3.מניחים על צלחת חצי חציל אפוי מניחים מעל מעט מסלט החצילים והפלפלים ומעט מתערובת הגבינות הלבנות. מגישים כמנה ראשונה.
 
דרג: