חציל בלאדי עם שמן זית, ירקות קלויים וגבינת צאן

תוספת מעולה לחובבי החצילים

מאת: עומרי דוידוביץ

דרג:
חציל בלאדי עם שמן זית, ירקות קלויים וגבינת צאן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חציל גדול
  • ראש שום
  • עגבניות שרי
  • חצי כוס שמן זיית
  • מלח ופילפל
  • צרור כוסברה/נענה/פטרוזליה או הכול ביחד
  • אחד קופסא פיראוס פטה עזים 16 אחוז
  • אחד בקבוק יוגורט עזים לשתיה בטעם טיבעי

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. קולים את החציל,העגבניות והשום(את השום לא לשרוף) את החציל מניחים במסננת שיגיר נוזלים.את העגבניות מניחים בשמן זית.
2. קוצצים את עישבי התיבול ואת השום ומערבבים עם כוס יוגורט ומניחים בצד.
3. קולפים את החציל ומשטחים על צלחת גדולה, מזליפים עליו שמן זית .חוצים את העגבניות ומניחים על החציל לוקחים את הגבינה ומגררים מעל החציל לפי הטעם ולסיום מזליפים מהיוגורט עם עשבי התיבול והשום.
דרג: