חמאת שום ועשבי תיבול

רוצים לדעת איך להכין חמאת שום עשירה בעשבי תיבול? נעמי אבליוביץ' משתפת אותנו במתכון הטעים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
חמאת שום ועשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם חמאת "תנובה", רכה
  • 2 כפיות עשבי תיבול קצוצים (לבחירה: שמיר, כוסברה, עירית, בזיליקום, תימין)
  • ½ כפית מלח
  • 2 שיני שום, כתושות וקצוצות דק

אופן הכנה:

הכנה
1. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
2. מעבירים לתבנית, מכסים ומעבירים לקירור. לחילופין, מניחים את התערובת מעל נייר נצמד ומגלגלים לגליל.
3. מעבירים למקפיא ופורסים לטבעות לפי הצורך.
דרג: