חיתוכיות גבינה

ריבועי גבינה נפלאים עם נגיעות חמצמצות, על בסיס בצק פרך וטעים. פינוק אמיתי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
חיתוכיות גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס עוגיות:
  • 4 כפות סוכר
  • 20 ביסקויטים פתי בר
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • למלית גבינה:
  • 2 מיכלים (450 גרם) גבינת שמנת בטעם טבעי 25%
  • 2 ביצים
  • קליפה מגוררת מ-2 לימונים
  • ½ כוס סוכר

אופן הכנה:


1. מחממים תנור ל-160 מעלות. משמנים דפנות תבנית בראוניז מרובעת ומרפדים בנייר אפיה.
2. בקערה של מעבד מזון, מניחים את הסוכר והביסקויטים ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה מומסת ומעבדים 3-4 שניות נוספות, רק עד לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת הפירורית לתבנית ובעזרת תחתית כוס שטוחה מהדקים לשכבה אחידה. אופים בתנור עד להזהבה, כ-12 דקות. מניחים בצד להתקרר.
3. בינתיים מכינים את מילוי הגבינה: בקערה של מיקסר או בעזרת מיקסר ידני, מניחים את גבינת השמנת ומקציפים לקרם אוורירי. מוסיפים את הביצים ומקציפים היטב בין אחת לשניה. מוסיפים את קליפת הלימון והסוכר ומקציפים לקרם חלק ואחיד.
4. יוצקים את הקרם מעל בסיס הביסקויטים ומשטחים לשכבה אחידה. אופים בתנור עד שהעוגה מתייצבת ורוטטת במרכז, כ-35 דקות. מניחים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר 3 שעות לפחות.
5. לפני ההגשה, פורסים לריבועים.

היה טעים? בואו לחפש מתכונים סופר-טעימים נוספים!
 
דרג: