חטיפי גרנולה, שוקולד ושקדים

חטיפי אנרגיה מתוקים עשירים בדברים טובים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
חטיפי גרנולה, שוקולד ושקדים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 24 יחידות / תבנית מלבנית 20X30

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות קוואקר
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 כוס שקדים שלמים
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית קינמון
  • 85 גרם חמאת "תנובה" רכה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/3 כוס סירופ מייפל
  • 1 כף מים

אופן הכנה:

אופן הכנה:
  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומצפים תבנית בראוניז בנייר כסף.
2. מניחים 1/3 כוס קוואקר במעבד מזון וטוחנים לקמח גס. מעבירים לקערה גדולה.
3. מוסיפים את הקוואקר הנותר, סוכר, שקדים, שוקולד צ'יפס, מלח וקינמון ומערבבים היטב.
4. בקערה נפרדת, מניחים את החמאה, תמצית וניל, סירופ מייפל ומים ומערבלים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת הנוזלית לקערה עם הרכיבים היבשים ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה ודחוסה.
5. אופים בתנור כ-30 דקות. מעבירים לרשת לצינון לפני שחותכים לריבועים.
 
דרג: