חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמן קנולה
  • 3 קישואים בינוניים ישרים
  • 1 כוס גבינה בולגרית מגורדת גס
  • 4 כפות גבינת שמנת טבעית תנובה
  • 0.5 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף פסטו
  • 1 כף עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1 כף צנוברים קלויים
  • 1 כפית עירית קצוצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1. חותכים את קצוות הקישואים.
2. פורסים לפרוסות את הקישואים עם קולפן ירקות חד-לפרוסות דקות ,ישרות ואחידות בעובי השוליים וברוחבן.
3. מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני.
4. מטגנים את פרוסות הקישואים משני הצדדים לחצי דקה עד להזהבה וריכוך ומעבירים לנייר סופג.
5. מערבבים את שאר המרכיבים למעט הקישואים בקערית בינונית.
6. מניחים קישוא מעל קרש עבודה - בקצה מניחים כפית שטוחה של מילוי ומגלגלים בדחיסה קלה.  
דרג: