חביתת אומלט ירוקה עם קממבר ופלפלים

חביתת אומלט ירוקה עם קממבר ופלפלים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
חביתת אומלט ירוקה עם קממבר ופלפלים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2-3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כף שמן זית
  • 0.5 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
  • מעט פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 0.33 חב' גבינת "עין גדי קממבר" של תנובה
  • 3 ביצים טרופות
  • מלח
  • 0.5 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים:
  • פטרוזיליה
  • עלה סלרי בינוני
  • מעט כוסברה
  • מעט שמיר
  • עלה בזיליקום
  • בצל ירוק חתוך לטבעות דקות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים כף שמן זית. צולים את הפלפלים צלייה קלה במשך דקה.
2. מוסיפים את עשבי התיבול וצולים לעוד דקה תוך ערבוב.
3. מוסיפים את הביצים הטרופות מעל עשבי התיבול ומוסיפים קורט קטן של מלח.
4. מניחים מעל את פרוסות הקממבר וצולים את צידו התחתון של האומלט עד להשחמחה קלה. משחררים את הדפנות והופכים.
5. צולים את צידו השני של האומלט ומגישים חם בליווי לחם כפרי טרי וחמאת תנובה רכה.
דרג: