חבושים אפויים

חבושים אפויים בליווי ביסקוטי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
חבושים אפויים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבושים גדולים, קלופים ללא הליבות ומחולקים לרבעים
  • 2 תפוזים
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות דבש
  • ביסקוטי ,מאובקים באבקת סוכר, להגשה
  • שמנת סמיכה, להגשה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מצפים תבנית בנייר אפייה ומניחים בתוכה את רבעי החבושים.
2. מכסים את החבושים במיץ תפוזים, סוכר ובדבש ומניחים מעליהם גיליון נוסף של נייר אפייה.
3. אופים שעה אחת בחום גבוה, מנמיכים את חום התנור וממשיכים לאפות עוד שעה, עד שהפירות רכים וצבעם אדום כהה.
4. מגישים עם ביסקוטי מאובק באבקת סוכר, ובתוספת של שמנת סמיכה בפינת הצלחת.

דרג: