זיווה ביייתית

מנה מושלמת לארוחת ערב או בוקר משפחתית

מאת: סיון כהן

דרג:
זיווה ביייתית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת מלוואח (5 יחידות)
  • רוטב קטשופ
  • גבינה צהובה
  • תוספות
  • זיתים
  • פטריות

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מוציאים את המלוואח 10 דקות לפני שרוצים להכין.
3. בתבנית תנור מרופדת נייר אפיה, שמים 2 מלוואחים וממלאים בתוספות על פי הטעם בחצי אחד בלבד. מקפלים את החצי הריק על המלא לקבלת צורה של סהרון. מורחים מעל מעט שמן זית ומלח גס
3. אופים 15 דקות.
 


דרג: