ווק טלה עם ירקות

תבשיל מוקפץ עם בשר וירקות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבשלום די-נור

דרג:
ווק טלה עם ירקות
שף מתחיל - קל \ בשרי

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם בשר טלה
  • 5 גזרים
  • 2 קישואים
  • 2 גזרים לבנים (או לפת)
  • 1 בצל
  • תערובת 4 תבלינים
  • כוסברה
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן הכנה:

1. חותכים את בשר הטלה לחתיכות עבות, לקלף את הבצלים ולקצוץ אותם גס בתוך הקערה הקטנה של מעבד המזון.
2. בתוך הקערה הבינונית של המעבד המצוידת בדיסקית פריסה לחיתווך אטריות טליאטלה רחבות, פורסים את הירקות לרצועות טליאטלה.
3. מחממים את השמן בתוך הווק בלהבה חזקה מאוד, ומוסיפים את הבשר למשך 10 דקות על מנת לבשל אותו.
4. לאחר מכן מוסיפים לבשר את תערובת 4 התבלינים, ולבסוף מוסיפים את רצועות הירקות והכוסברה.
5. מקפיצים במשך כ-5 דקות, ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
דרג: