וופל בלגי

מנה מתוקה שילדים (וגם מבוגרים) אוהבים: וופל בלגי, שוקולד וקצפת

מאת: קרן סידקובסקי

דרג:
וופל בלגי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות מלאות קמח
  • 1 כפית סוכר וניל
  • 120 גרם חמאה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כוסות חמאת חלב
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 גביעי מעדן שוקולד
  • 1 מיכל שמנת להקצפה של השף הלבן

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. בקערה שמים קמח, מוסיפים ביצים טרופות, סוכר וניל, סודה, חמאת חלב, סוכר ואבקת אפייה ומערבבים הכל.
2. את החמאה מחממים במיקרוגל 20-30 שניות מוסיפים לקערה ומערבבים עד שהתערובת סמיכה.
3. מחכים 4-5 דקות ומכניסים למחבת מיוחדת של וופל בלגי. מוציאים כשהוא משחים.
4. מערבבים את מעדני השוקולד ומוזגים על הוופל. מקציפים שמנת להקצפה, ומגישים יחד.

דרג: