וופל בלגי

וופל בלגי

מאת: מיכל מסינג

דרג:
וופל בלגי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת סודה
  • מעט מלח
  • 2 ביצים
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות שמנת תנובה (רצוי 9%)
  • 1/2 כוס חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד ליצירת בלילה אחידה.
2. משאירים הבלילה למשך כ - 20 דקות, ומערבבים שוב.
3. יוצקים את התערובת על מחבת המיועדת לכך, אשר חוממה מראש.
4. הופכים לצד השני ומוציאים להגשה.
5. ניתן להוסיף ריבת חלב או ריבה אחרת מחוממת אך לא מומסת, שוקולד, 
סירופ מייפל וכדומה. מומלץ להוסיף כדור גלידה לצד המנה.


 

דרג: