וואפל בלגי עם מעדן פירות יער ופירות טריים

קינוח עשיר או ארוחת בוקר מפנקת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמה רן \

צילום: נעמה רן \

עיצוב: נעמה רן

דרג:
וואפל בלגי עם מעדן פירות יער ופירות טריים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8

סוג תבנית / כלי: מכשיר להכנת וואפל בלגי

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 1 כוס + 1 כף (190 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 3/4 כפית אבקת אפיה
  • 3/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 1 כוס חלב שקדים או סויה תנובה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף שמן
  • אבקת סוכר, 1-2 מעדן סויה פירות יער "תנובה", 1 כוס פירות טריים חתוכים

איך מכינים:

1. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. יוצרים גומה במרכז ושמים בה את יתר החומרים. טורפים לתערובת אחידה.

2. משמנים ומחממים מכשיר וואפל ומכינים לפי הוראות היצרן. אם אין מכשיר אפשר להכין מהתערובת פנקייקים.

3. להגשה בוזקים על הואפלים אבקת סוכר, מניחים מעדן ופירות טריים ומגישים לצד עוד מעדן.

דרג: