המבורגר

המבורגר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
המבורגר
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 0.5 ק"ג בשר טרי טחון
  • כפית פלפל טחון טרי (חשוב שיהיה טרי, זה נותן המון טעם)
  • מעט מלח (לא חובה, כיוון שבשר כשר הנו פעמים רבות מלוח דיו)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.כשעה לפני הארוחה לוקחים את הבשר, מערבבים בפלפל, ולשים טוב טוב. 
2. נותנים לבשר לנוח במקרר במשך שעה
3.מחלקים את הבשר למספר המנות הרצויות, ומכינים כדור מכל מנה. כל כדור מועכים עד ליצירת צורה של המבורגר בעובי 1.5 ס"מ
4.מחממים מחבת כבדה על אש בינונית
5.צולים את ההמבורגרים משני צדדיהם עד להגעה לדרגת העשייה הרצויה. לי לוקח כ-3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
6.מגישים בליווי סלט ירוק, סלט קולסלאו, לחמניה, מיונד, קטשופ, רוטב HP או כל תוספת אחרת העולה על דעתכם
דרג: