הלביבות של סבתא פרידה

לא יישאר פירור

מאת: איריס מלכה

דרג:
הלביבות של סבתא פרידה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מגש

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • צרור פטרוזיליה שטופה היטב היטב
  • שני תפוחי אדמה בינוני קלופים ומגוררים גס
  • 1 בטטה קטנה קלופה ומגוררת גס
  • 1 בצל בינוני מגורר גס
  • 5-6 ביצים
  • 2-3 כפות קורנפלור/ק.ת.א.
  • כפית מלח
  • פלפל שחור, חווי'ג למרק, כמון, לפי טעם
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

הכנה:
1. את הפטרוזיליה קוצצים קטן קטן קטן.
2. שמים בקערה את כל המרכיבים מלבד הביצים.
3. מערבבים קלות מוציאים את מי הנוזלים את הביצים טורפים מוסיפים את הקמח ומכניסים לקערה ומערבבים קלות.
4. מחממים שמן במחבת עמוק לוקחים בכף מתערובת הפטרוזיליה ומטגנים שתי דקות לכל כיוון.

רעיונות להגשה:
טחינה, יוגורט, גבינות שמנת, ירקות טריים
מגישים חם 
דרג: