דלעת מסוכרת

דלעת מתוקה בתוספת סוכר. מתאימה כתוספת מעניינת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
דלעת מסוכרת
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 כוסות של קוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ דלעת קלופה
  • 1 בצל לבן בינוני פרוס לעובי בינוני
  • 3 שיני שום חצויות לאורכן
  • שמן זית
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 ענפי מרווה טרייה
  • מלח
  • פלפל לבן גרוס
  • 1/2 כוס יין לבן

אופן הכנה:

1. מחממים בסיר רחב 2 כפות שמן זית וצולים תוך ערבוב את הבצל, את שיני השום והמרווה עד להשחמה קלה.
2. מוסיפים את קוביות הדלעת ומערבבים ל-5 דקות מעל חום בינוני.
3. מוסיפים את הסוכר החום, 2 קורט מלח, קורט קטן של פלפל לבן גרוס ומערבבים לכמה דקות.
4. מוסיפים 1/2 כוס יין לבן ו-1/4 כוס מים ומבשלים שהסיר מכוסה עד לריכוך קל והשחמה קלה.
5. מגישים חם.
דרג: