דובדבנים חמים וליקר קסיס בשמנת על גלידת וניל

קינוח פירותי מושלם עם גלידה וניל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
דובדבנים חמים וליקר קסיס בשמנת על גלידת וניל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 30 גרם חמאת תנובה
  • 4  כפות סוכר
  • 500 גרם דובדבנים מגולענים
  • 1/4  כוס ליקר קסיס
  • 1/2  כוס שרי ברנדי
  • 1/2 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • גלידת וניל

אופן הכנה:

1. ממיסים במחבת חמאה וסוכר.
2. מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים מספר דקות.
3. מוסיפים שמנת עמידה, ליקר קסיס ושרי ברנדי ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט.
4. יוצקים על גלידת וניל.
5. מקשטים בעלה ירוק ומגישים.
 

דרג: