דובדבנים ביין אדום עם גלידת וניל

דובדבנים ביין אדום עם גלידת וניל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
דובדבנים ביין אדום עם גלידת וניל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג דובדבנים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מקל וניל, חצוי
  • סרט מקליפת לימון אחד [הקליפה צהובה בלבד]
  • 1/2 כוס ליקר קסיס או שרי דובדבנים
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • 3 כפות מרקחת דודבנים
  • להגשה:
  • גלידת וניל משובחת

אופן הכנה:


1. שמים בסיר את כל המרכיבים מביאים לרתיחה
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות , מצננים היטב
2. מגישים קר מאוד עם גלידת הווניל

דרג: