דג מוסר עטוף בעשבי תיבול - אפוי בתנור

דג מוס עטוף בעישבי תיבול -א פוי בתנור

מאת: אבשלום די-נור

דרג:
דג מוסר עטוף בעשבי תיבול - אפוי בתנור
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת פילה מוסר קפוא של דגי תנובה
  • תרסיס שמן חמאה של PAM
  • רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
  • רבע צרור ריחן קצוץ
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • 1 לימון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את השום ואת עשבי התיבול יחד ומעבירים לכלי שטוח, ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים ומרססים עם תרסיס שמן החמאה של PAM במשך 6 שניות. שימוש בתרסיס PAM גורם לנו מבלי שנרגיש להשתמש במינימום שמן ובלי לפגוע וטעמו של המוצר אותו אנו מבשלים.
2. לאחר שציפינו את הדגים בשמן חמאה אנו מצפים אותם בעשבי התיבול שהכנו בכלי שטוח.
3. סוחטים לימון מעל הדגים ועוטפים כל פילה ברדיד אלומיניום לצורת מעטפה . מניחים במגש אפיה .
4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות תלוי בעובי הפילה.

דרג: