דג לשבת - חריימה

מנה קלסית, טעימה ומשביעה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
דג לשבת - חריימה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמן
  • מלח
  • פלפל אדום חריף לפי הטעם
  • נסיכת הנילוס או סלמון
  • גמבה אדומה
  • פרוסות גזר
  • פרוסות עגבניה
  • שום
  • פרוסות תפו”א
  • פרוסות לימון כוסברה
  • 2 כפות פפריקה

אופן הכנה:

הכנה
1. בסיר רחב ושטוח שמים: פרוסות גמבה אדומה,פרוסות גזר, פרוסות עגבניה, שום, פרוסות תפו”א, פרוסות לימון כוסברה.
את פרוסות הדג או הדגל השלם שמים מעל.
2. בכוס מערבבים היטב: 2 כפות פפריקה מכסים בשמן, שופכים על הדג מעט מלח ומים בגובה הירקות, יש להרתיח פעם אחת ולהנמיך את האש. משגיחים שנשאר רוטב.
3. אם אתם אוהבים פיקנטי או חריף מוסיפים פלפל אדום חריף.
4. הילדים אוהבים ויש הכול פחמות,חלבון,ירק אפשר גם בתנור בהתחלה עם נייר אלמינום לקראת הסוף להוריד-לפי הטעם-הדגים שמנים.
 

דרג: