דג בקלה בתנור

מנת דג טעימה וקלה להכנה

מאת: דגי תנובה

דרג:
דג בקלה בתנור
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה דג בקלה
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום קצוצת דק
  • כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1. שוטפים את הדגים, מייבשים בנייר סופג ומניחים בתבנית.
2. מכינים מרינדה משאר החומרים, יוצקים על הדגים ושומרים במקרר מספר שעות לספיגת הטעמים.
3. אופים את הדגים בתנור כ- 10 דקות מכל צד. בזמן הבישול אוספים את הרוטב מתחתית התבנית באמצעות כף, ויוצקים על גבי הדגים על מנת שלא יתייבשו.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם פלחי לימון על גבי מצע של עלים ירוקים.
 
דרג: