דג אמנון בסגנון סצו'אן

פילה אמנון מטוגן עטוף בבלילה מתובלת, מוגש לצד ירקות מאודים ומכוסה ברוטב סויה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
דג אמנון בסגנון סצו'אן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 שיני שום כתושים
  • ג'ינג'ר טרי חתיכה בגודל 2 ס"מ חתוך לקוביות
  • פלפל חריף קצוץ לקוביות
  • לרוטב:
  • 8 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות יין לבן יבש
  • 4 כפיות סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 6 פילה דג אמנון
  • הירקות:
  • 6 בצל ירוק חתוך לפיסות באורך 4 ס"מ

אופן הכנה:

הכנה:
1. לערבב קמח עם פלפל שחור וג'ינג'ר.
2. לחרוץ חריצים בעור הדגים ולהמליח. לקמח את הדגים ולטגן.
3. לטגן את הירקות עד שהבצל מקבל צבע ירוק עז, להוסיף את חומרי הרוטב, לבשל כמה דקות.
4. להסמיך את הרוטב עם 2 כפיות קורנפלור מעורבבות ברבע כוס מים ולצקת על הדגים.

 

דרג: