ג'בטה עם איולי זיתים וצ'ילי

מטבל פיקנטי המורכב ממיונז, צ'ילי חריף, אנשובי וגבינת פרמז'ן, מתאים גם כממרח לכריכים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ג'בטה עם איולי זיתים וצ'ילי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3/4 כוס מיונז
  • 10 זיתים סורים ירוקים
  • קורט עדין של אבקת צ'ילי אדום חריף
  • צנצנת אנשובי
  • כף פתיתי גבינת פרמז'ן מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:

הכנה:
1. מניחים את הזיתים על קרש העבודה ובעזרת תחתית כוס רחבה מכים קלות ומוציאים את החרצן.
2. טוחנים את הזיתים עם כף מיונז.
3. מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד וכהה (מחית) ומעבירים לקערית.
4. מגישים לאורך כל הארוחה בליווי ג'בטה טריה.
 

דרג: