ג'בטה עגבניות, מוצרלה וממרח פסטו

ג'בטה עגבניות, מוצרלה וממרח פסטו, כריך נהדר לכל שלב ביום

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ג'בטה עגבניות, מוצרלה וממרח פסטו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 לחמניית ג'בטה טריה
  • 1 עגבניה אדומה ויפה פרוסה דק
  • 1 כדור מוצרלה במים פרוס דק
  • 1 כף ממרח פסטו

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חוצים את הג'בטה לשניים.
2. מורחים מהפסטו בנדיבות ומוסיפים פרוסות עגבניה ומוצרלה.
3. עוטפים היטב ואוכלים  מתי שחפצים.

דרג: