גרנולה עם יוגורט עיזים

גרנולה ביתית מלאת פינוקים בשילוב יוגורט ופירות טריים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
גרנולה עם יוגורט עיזים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כוסות (300 גרם) שיבולת שועל שטוחה (קוואקר), לא אינסטנט
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • 1 כוס שבבי קוקוס
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סילאן
  • 50 גרם חמאת "תנובה", מומסת
  • 1/2 כוס חמוציות
  • להגשה:
  • פירות העונה, טריים
  • יוגורט תנובה או יוגורט עזים ביו של פיראוס

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
2. בעקרה גדולה, מניחים את שיבולת השועל, הגרעינים, שבבי הקוקוס, קינמון ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הסילאן והחמאה המומסת ומערבבים לתערובת אחידה.
3. משטחים בתבנית ואופים בתנור 30 דקות. מומלץ לערבב את התערובת מדי 10 דקות, לקלייה אחידה.
4. מצננים את התערובת. מוסיפים את החמוציות, מערבבים ושומרים בכלי אטום.
5. מגישים עם יוגורט ופירות טריים.  
דרג: