גרנולה ביתית

גרנולה בהכנה ביתית

מאת: עידו פרוים

דרג:
גרנולה ביתית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם שיבולת שועל עבה
  • כוס שבבי קוקוס מגורדים
  • חצי כוס שומשום
  • חצי כוס גרעיני חמניות
  • חצי כוס גרעיני דלעת
  • כוס אגוזי מלך
  • כף קינמון
  • חצי כוס דבש
  • כף סוכר חום
  • 25 גרם חמאה
  • תערובת של פירות יבשים בכוס חתוכים לחתיכות קטנות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. בתבנית די גדולה מרופדת בנייר אפייה מכניסים את כל המצרכים (לא כולל הפירות היבשים).
2. בסיר שמים חצי כוס דבש, כף סוכר חום ו 25 גרם חמאה וממיסים.
3. שופכים על התערובת ומערבבים עם כף.
4. מכניסים לתנור על 170 מעלות לכ 40 דקות עד השחמה.
5. כל 10 דקות מערבבים עם כף את כל התערובת,כדי שלא יידבק.
6. לאחר 40 דקות מוציאים מהתנור ממשיכים לערבב, מפעם לפעם עד קירור.
7. מוסיפים את הכוס של הפירות היבשים ומערבבים.
8. מאחסנים בצנצנת זכוכית.
דרג: