גלילת דג סול במילוי תרד ברוטב שמנת

גלילת דג סול במילוי תרד ברוטב שמנת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלילת דג סול במילוי תרד ברוטב שמנת
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 יחידות דג סול
  • 1 שקית עלי תרד קפוא אך מופשר וסחוט היטב מנוזלים
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 0.75 כוס יין לבן
  • 2 מכלים שמנת לבישול
  • מעט חמאה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.במחבת מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את התרד מערבים ומתבלים במלח פלפל מערבבים ומאדים קלות
מסירים מהאש ומניחים על גבי מסננת
2.את הדגים מניחים על משטח עבודה ומתבלים במלח פלפל. 
3.מניחים מהמלית על כל דג מגלגלים מהצד הרחב כלפי הזנב מניחים בתבנית משומנת. 
4.יוצקים על הדגים את היין הלבן מכסים בנייר אפיה ונייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 15 דקות עד שהדג מוכן 

להכנת הרוטב :
1.בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט .
2.מוציאים את הדג מוסיפים את הנוזלים שנוצרו לתוך הרוטב ומבשלים מספר דקות עד שמסמיך.
3.יוצקים מעל הדגים ומגישים.
דרג: