גלילי פלפלים קלויים במילוי בולגרית מעודנת ופיסטוק

גלילי גבינות ופלפלים לאירוח שבועות מושלם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלילי פלפלים קלויים במילוי בולגרית מעודנת ופיסטוק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 24 גלילים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים כתומים
  • 250 גרם (1 קופסה) בולגרית מעודנת מסדרת פיראוס
  • 100 גרם פיסטוק קלוף וקצוץ
  • גבעולי עירית לקשירה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. קולים את הפלפלים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ- 30 דקות מכניסים לכלי סגור למשך 15 דקות
2. קולפים את הפלפלים וחותכים כל פלפל לארבע, מצננים היטב 
3. פורסים בולגרית מעודנת ל 24 מקלות בעובי אצבע (חוצים את הבלוק לשניים ומכל חצי יוצרים אצבעות)
4. עוטפים כל "מקל" גבינה בפיסטוק
5. מניחים על משטח עבודה פלפל קלוי, מניחים עליו מקל גבינה מצופה ומגלגלים לגליל 
6. טובלים את גבעולי העירית במים רותחים וקושרים כל גליל בגבעול עירית
7. עורכים על צלחת הגשה ומגישים


 
דרג: