גלילות עגל בציפוי פריך

מנה מרשימה במיוחד במינימום מאמץ: רולדת בשר מצופה ומטוגנת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף מוטי אוחנה, מסעדת "החצר"

דרג:
גלילות עגל בציפוי פריך
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 נתחי שייטל פרוסים דק לשניצל (לבקש מהקצב)
  • למלית:
  • 1 חבילת תרד עלים סנפרוסט מופשרת
  • 1 כוס צנובר קלוי
  • כוס עיטורי עגבניות אוליביה
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים להזהבה
  • מעט פלפל שחור
  • מעט מלח
  • מעט אגוז מוסקט
  • לציפוי:
  • 1 כוס קמח
  • מעט מלח
  • מעט פפריקה מתוקה
  • 3 ביצים
  • 2 כפות חרדל
  • 3 כוסות פנקו (פירורי לחם יפאניים)
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מערבבים את חומרי המלית למסה אחידה.
2. מניחים במרכז כל שניצל כף גדושה מהמלית ומגלגלים לרולדה.
3. בקערה מערבבים קמח עם מעט מלח ופפריקה מתוקה.
4. בנפרד, טורפים ביצים עם 2 כפות חרדל.
5. נועצים 2 קיסמי עץ לייצוב. מצפים בקמח המתובל, בתערובת הביצה ופירורי פנקו ומטגנים להזהבה. מגישים.     
דרג: