גלילוניות וופל במילוי מוס שלושת השוקולדים

קינוח מרשים של גלילוניות ממולאות במוס שוקולד חלב, מריר מוגשות בכוסות אישיות במראה מרהיב

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: איריס מלכה

דרג:
גלילוניות וופל במילוי מוס שלושת השוקולדים
עד 60 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • לתערובת השוקולד:
  • 5 יח' שמנת מתוקה השף הלבן עם הפקק האדום
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' שוקולד חלב
  • 100 גר' שוקולד לבן
  • לציפוי:
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • שקדים קצוצים
  • פרורי עוגיות או פתי בר טחון
  • 12 גליליות וופל
  • 12 מקלות ארטיק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

להגשה יש להצטייד ב12 כוסות חד פעמיות להגשה וב12 מקלות ארטיק

הכנת השוקולדים:
1. בבן מארי ממיסים שוקולד לבן מוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה
2. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומצננים בקערית במקרר לחצי שעה
3. באותה סיר ובאותה הדרך ממיסים את שוקולד החלב ומיכל שלם שמנת מתוקה
4. מערבבים עד להמסה וקבלת קרם חלק ומצננים במקרר לחצי שעה
5. חוזרים על הפעולה עם השוקולד המריר ומכניסים למקרר לחצי שעה
6. מוציאים את שלושת תערובות השוקולד ומרכיבים את המנה:
7. לשוקולד הלבן מוסיפים את חצי מיכל השמנת שנותרה, מקציפים 3 דקות וממלאים שקית זילוף
8. לבלילת שוקולד החלב מוסיפים מיכל שמנת מתוקה, מקציפים למשך 3 דקות וממלאים שקית זילוף
9. חוזרים על הפעולה עם בלילת השוקולד המריר

קישוט כוס ההגשה:
1. בתחתית הכוס מפזרים פרורי עוגיות או פתי פר טחון
2. מעל פירורי העוגיות שופכים את שוקולד החלב
3. מפזרים שקדים טחונים מעל שוקולד החלב
4. מעל השקדים מוזגים את השוקולד המריר ומעליו את השוקולד הלבן 

הרכבת המנה:
1. מזלפים לתוך הגלילונית שוקולד חלב מצד אחד ושוקולד מריר מהצד השני
2. מעמידים את הגלילונית ומכניסים לכל גלילונית מקל ארטיק
3. ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומערבבים עם שמן
4. טובלים כל גלילונית בשוקולד המריר עם השמן בחלק העליון ומצפים כל גלילונית בשקדים קצוצים
5. מקפיאים למשך 30 דקות לפני ההגשה
 

דרג: