גלידת תותים

גלידת תותים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלידת תותים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חופן תותים בשלים
  • 2 חלבונים
  • 0.75 כוס סוכר
  • שמנת מתוקה (חלבית או פרווה)

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.לקחת את חופן התותים לשים בקערה של המערבל.
למעוך את התותים עם מועך תפוחי-אדמה.
2.להוסיף 2 חלבונים,
3.להתחיל להקציף במהירות נמוכה(כי העיסה מתיזה),
4.להגביר את המהירות בצורה מבוקרת ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, וגם להגביר את המהירות למירבי ביותר.
לתת לזה לעבוד עד שהקערה מתמלאה בקצף והוא הופך לקצף מוצק.
5.לקחת שמנת מתוקה לקציף בנפרד ,ולהוסיף לקצף ולערבב באופן ידני.
6.יש להקפיא את הקצף בפריזר עד לאכילתו.  
דרג: