גלידת שיכרון חושים

גלידת שיכרון חושים

מאת: ישראל קולוגנולי

דרג:
גלידת שיכרון חושים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 שמנת מתוקה של השף הלבן
  • כוס חלב
  • 1 פודינג וניל
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 יופלה תות
  • 3 חלומונים ו3 חלבונים
  • 1 שוקלד מריר משובח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מקציפים 3 שמנת מתוקה עם שלושת רבעי סוכר,  1 פודינג וכוס חלב
2. שופכים למגש אלומיניום ומכניסים לבנתיים למקפיא
3. לוקחים שמנת מתוקה שמים על בן מרי 1 שוקלד מריר ו2 סוכר וניל מביאים להמסה מלאה, מורידים מהבן מרי ומבליעים שלוש חלמונים בזה אחר זה
4..מקציפים את שלושת החלבונים עם כף סוכר מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים יופלה תות אחד קטן
5. שופכים על התערובת שיש במקפיא
6. טיפ: בכדי ליצור גלידה בצבעים אפשר להוסיף צבעי מאכל
7. לציפוי:הציפוי נעשה רק לפני ההגשה בפירות טריים
8. טיפ נוסף: אפשר לזגג באבקת, סוכר סירופ שוקלד, מיפל, קצפת של גלידות
דרג: