גלידת שוקולד מוקה ודובדבנים

מי לא רוצה להתרענן עם קצת גלידה קרה? קבלו מתכון משובח לגלידה ביתית

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: יפית עובדיה

דרג:
גלידת שוקולד מוקה ודובדבנים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף קקאו
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • יופלה מוקה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 כפות ברנדי
  • דובדבנים מסוכרים

אופן הכנה:

1. מקציפים חלבונים לקצף יציב.
2. מחממים על אש קטנה סוכר, ברנדי, קקאו, חלמונים ושוקולד עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים.
3. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתוכה יופלה מוקה.
4. מוסיפים לתערובת יחד עם קצף החלבונים בתנועות קיפול. לבסוף, מוסיפים את הדובדבנים המסוכרים.
5. מוזגים לתבנית ומקפיאים למספר שעות.
דרג: