גלידת שוקולד מהירת הכנה

קבלו מתכון לגלידת שוקולד עם שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן, רק מזהירה מראש שזה מתחסל מהר אז תכפילו כמויות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מירי משה \

צילום: מירי משה \

עיצוב: מירי משה

דרג:
גלידת שוקולד מהירת הכנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6-8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות מים
  • 1 כפית נס קפה
  • 2 כפות גדושות פודינג שוקולד בלגי (מומלץ)
  • 1 שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן.

אופן הכנה:

1. בקערת זכוכית שוברים קוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים עד שהשוקולד נמס.

2. מערבבים היטב עם המים. ומצננים. 

3. בינתיים, מקציפים שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן לחצי דקה. (הקצפה חלקית) מוסיפים פודינג שוקולד, נס קפה והשוקולד המומס. 

4. ממשיכים להקציף הכל יחד לקצפת יציבה מאד.

5. מעבירים לתבנית או לצנצנות זכוכית קטנות ומקפיאים ל-6 שעות לפחות או ללילה שלם. 

מוציאים 10 דקות לפני ההגשה שיפשיר מעט. ומוסיפים מה שאוהבים. - גרנולה, שוקולד צ'יפס סוכריות צבעוניות וכל מה שעושה לכם שמח.

דרג: