גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן

גלידה לפסח

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 2 שמנת מתוקה של השף הלבן 38%
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 1 כוסות של נשיקות מרנג לבנות מפוררות לפרורים קטנים
  • 1/2 כוס פקאנים מסוכרים שבורים לחתיכות קטנות
  • 3/4 כוס נטיפי שוקולד מריר

אופן הכנה:


1. ממיסים שוקולד לבן במיקרו ומצננים.
2. מקציפים בקערה 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר לקצף יציב.
3. מוסיפים בעדינות את השוקולד המומס ומקפלים.
4. מוסיפים את נשיקות המרנג ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את הפקאנים ונטיפי השוקולד המריר ומערבבים שוב.
6. מוזגים לתבנית/ קופסא עם מכסה ומכניסים למקפיא להקפאה.

דרג: