גלידת קרמל ודובוני גומי

גלידת קרמל ודובוני גומי

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מיטל ריזגן

דרג:
גלידת קרמל ודובוני גומי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% של השף הלבן
  • 2 גביעי יופלה לבן 3%
  • 1 כוס סוכר
  • 0.25 כוס מים
  • חופן דובוני גומי צבעוניים

אופן הכנה:


1.בסיר קטן מחממים על להבה נמוכה סוכר ומים עד לקרמל בהיר. 
2.מוסיפים לקרמל את היופלה ומערבבים.
3.מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומוסיפים לתערובת. 4.מוסיפים את דובוני הגומי ובוחשים קלות.  5.מוזגים לתבנית ומכניסים למקפיא לשעה.  6.להוציא ולערבב היטב ושוב להחזיר למקפיא עד להקפאה.

דרג: