גלידת פטל אדום

פינוק רומנטי ומתוק לאנשים שאוהבים ורוצעים להפתיע

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלידת פטל אדום
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 כוסות פטל אדום טרי או קפוא
  • 8 חלמונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • 2 מכלי שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:

הוראות הכנה:

1. מרסקים את הפטל במעבד מזון עד שנוצר רסק חלק (בערך כוס וחצי רסק).
2. מקציפים את החלמונים והסוכר.
3. מחממים את החלב והשמנת עד לסף רתיחה. יוצקים בהדרגה את החלב לתערובת החלמונים והסוכר. מצננים במקרר ואז מסננים ומוסיפים את רסק הפטל לתערובת.
4. מקפיאים במכונת גלידה. אם אין ברשותכם מכונת גלידה, מכניסים את התערובת למקפיא, מוציאים ומערבבים היטב כל חצי שעה בערך, כדי למנוע היווצרות גושי קרח.
 

דרג: