גלידת מוס פטל ורוד

גלידה טעימה שמורכבת ממוס ומפטל, כקינוח לארוחה משפחתית או לאירוח

מאת: חביבה טל

דרג:
גלידת מוס פטל ורוד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12 מנות /תבנית סליקון או תבנית כתר

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם (1 גביע) גיל 3%
  • 4 כפות סוכר או כמוסוכר
  • 300 גרם פטל קפוא או טרי

אופן הכנה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ושומרים במקרר.
2. מרסקים במעבד מזון את הפטל עם הסוכר למחית.  3. מוסיפים את גביע ה"גיל" ומערבלים בפולסים.  4. מאחדים את שתי התערובות בעדינות בתנועות קיפול (צורת 8) לקבלת תערובת אחידה או כמעט אחידה. דכאח ליצור דוגמת שיש לבן-ורוד. 5. יוצקים לתבנית סיליקון אינגליש קייק או לתבנית כתר ומקפיאים. 
6. כשעה לפני ההגשה מוציאים למקרר.  
דרג: