גלידת לימונענע

גלידת לימונענע מרעננת ומצננת לימים החמים של הקיץ הישראלי

מאת: מתכון גולש

דרג:
גלידת לימונענע
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 מ"ל שמנת צמחית (או שמנת מתוקה חלבית)השף הלבן
  • 350 מ"ל חלב מרוכז (משומר - פחית)
  • 1 תרכיז קפוא של לימונענע (להפשיר עבור הכנת המתכון)
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • חופן עלי נענע שלמים

אופן הכנה:


1. מקציפים שמנת מתוקה (חלבי או צמחי)
2. מוסיפים חלב מרוכז, תרכיז פריגת ונענע קצוצה בעדינות לתוך השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.
3. מוזגים לתבנית ארוכה (עדיף תבנית נייר) ומכסים בעלי נענע מעל.
4. מכניסים להקפאה לפחות ללילה.

להגשה - הופכים את הגלידה על מגש ארוך כאשר העלים השלמים הופכים להיות התחתית של הגלידה, פורסים לפרוסות כמו עוגה....
 

דרג: