גלידת יוגורט קלה

גלידת יוגורט קלה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לאה שקורי

דרג:
גלידת יוגורט קלה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 גביעי יוגורט תנובה בטעם פירות יער (או טעם אהוב אחר)
  • 3 כפות סוכר
  • 0.5 מיכל שמנת מתוקה תנובה
  • חלבון מ- 2 ביצים
  • מיץ מלימון אחד

אופן הכנה:


1.מערבבים את הסוכר ומיץ הלימון בסיר נמוך או קערת מתכת ומוסיפים את היוגורט.
2.מקציפים את השמנת ומקפלים בתערובת.
3.מעביריםלמקפיא, מערבבים במטרפה מדי חצי שעה עד שהתערובת קופאת (כ-6 שעות).
4.את התערובת הקפואה מעבירים לקערת מעבד המזון עם להב מתכת, מוסיפים את החלבונים ומפעילים כ- 3 דקות.
5.מחזירים למקפיא בכלי מכוסה,עד להגשה.

להגשה :
את הגלידה להוסיף לכוסות מיוחדות לגלידה [אישיות]
ולפזר בנדיבות סירוף שוקולד +אגוזים ,או
סוכריות צבעוניות,
 

דרג: