גלידת וניל בליווי אגוזים, מרשמלו ושוקולד לבן ברוטב רימונים

גלידת וניל בליווי אגוזים, מרשמלו ושוקולד לבן ברוטב רימונים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלידת וניל בליווי אגוזים, מרשמלו ושוקולד לבן ברוטב רימונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • גלידת וניל איכותית
  • חופן אגוזי מלך
  • שוקולד לבן איכותי
  • מרשמלו
  • 1+1/2 כפות רכז רימונים
  • 7 כפות מים
  • 6 כפות יין אדום
  • 5 כפות סוכר חום
  • 2 קורט קינמון

אופן הכנה:


1. מעבירים את האגוזים לשקית ומרסקים קלות עם מערוך או פטיש שניצלים.
2. חותכים את המרשמלו לקוביות בינוניות.
3. אל סיר קטן מוסיפים את רכז הרימונים, הקינמון, המים, היין האדום, הסוכר החום ומרתיחים. כשמתחילה רתיחה, מנמיכים את החום לבינוני ומערבבים. מסובבים את הסיר קלות לערבוב למשך 2 דקות, הרוטב מסמיך ומתרכז ונוצרות בועות כהות עדינות המעידות על התהוות מרקם סירופ עדין.
4. מצננים מעט.
5. מעבירים כדורי גלידה לצלחת הגשה, מעל מפזרים מהאגוזים והמרשמלו, מגרדים עם פומפייה עדינה מהשוקולד. יוצקים רוטב רימונים מעל וסביב בעזרת כף. מגישים.
 

דרג: