גלידת וניל, אגוזים תפוחים ובצק עלים

גלידה ביתית טעימה וקינוח מושלם לאירוח!

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
גלידת וניל, אגוזים תפוחים ובצק עלים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 שמנת מתוקה של השף הלבן 38%
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • יופלה תפוח 3%
  • 1 כף אגוזי ברס
  • 1 כף אגוזי פקאן קצוצים
  • חתיכות קטנות של בצק עלים אפוי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר ותמצית וניל לקצף יציב.
2. מוסיפים יופלה תפוח ומערבבים היטב.
3. מוסיפים אגוזים וחתיכות בצק עלים אפוי ושוב מערבבים.
4. מכניסים למקפיא בתבנית קרה עד שהתערובת מקבלת מרקם קפוא.
דרג: