גלידת גבינת שמנת ופרי טרי

גלידת גבינת שמנת ופרי טרי

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לאה שקורי

דרג:
גלידת גבינת שמנת ופרי טרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים:
  • 1 כוס (200 גרם) גבינת שמנת "נפוליאון" 16%
  • 1 מכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 חלמונים טרופים
  • 1 כוס סוכר
  • גביע יופלה 3%
  • 1 כוס מחית פרי טרי (בננה, תאנים, תות, אפרסק, פטל, קיווי, מנגו, ליצ`י טרי, וכל פרי אחר שאוהב)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1.מערבבים הכל במעבד מזון למחית חלקה. 
2.מקפיאים בתבנית מתכת.
3.כעבור שעתיים מערבבים, ומחזירים להקפאה.
4.מערבבים עוד פעם אחת כעבור שעה, ומקפיאים.
דרג: