גלידוניות גבינה אישיות

קינוחים אישיים בטעם גבינה ווניל עם פצפוצי שוקולד ושברי עוגיות - פשט וטעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלידוניות גבינה אישיות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • כוס חלב
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות ליקר טריפל סק
  • 3/4 כוס סוכר
  • שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות של עוגיות מכל סוג - שבורות לחתיכות
  • פירורי שוקולד מכל סוג (כ-50 גרם)

אופן הכנה:


1. שמים במעבד מזון גבינה לבנה, חלב, שמנת מתוקה, ליקר, סוכר, אינסטנט פודינג ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. 
2. מוסיפים עוגיות שבורות לחתיכות ופירורי שוקולד. 
3. מערבבים ויוצקים לקוקוטים אישיים. 
4. מכסים בניילון ומקפיאים ל-3 שעות. ניתן לקשט כל מנה בשערות חלבה, וזירזופי טחינה גולמית וסילאן. 
5. להוציא מקירור חצי שעה לפני הגשה.
.

דרג: