גלידה עם רוטב שוקולד ואגוזים

קינוח פשוט וקליל להכנה שכולם אוהבים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לאה שקורי

דרג:
גלידה עם רוטב שוקולד ואגוזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילה אחת של גלידת "מרס"
  • 50 גרם אגוזים מסוכרים קצוצים
  • לרוטב:
  • 150 גרם שוקולד מריר משובח
  • 1כפית תמצית וניל משובחת
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות וויסקי

אופן הכנה:

1. שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומבשלים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת אחידה וחלקה. ממשיכים לבשל כ-3 דקות על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב ומכבים את האש.
2. מחלקים את הגלידה לארבע כוסות זכוכית נאות, יוצקים את הרוטב החם על הגלידה, מפזרים את האגוזים הקצוצים ומגישים. 

דרג: