גלידה ספיישל

גלידה ספיישל, פירות העונה עם קצפת וגלידה, הקינוח האולטימטיבי

מאת: מתכון גולש

דרג:
גלידה ספיישל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 דובדבנים או תותים
  • 1 חבילה גלידה וניל 400 גרם
  • לסירופ שוקולד:
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס קקאו עלית או משובח
  • חצי כוס מים
  • 1/2 ק"ג פירות טריים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה "השף הלבן"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1/4 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את הפרי ומניחים בצד
2. מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר ומניחים בצד
3.מחלקים את הפרי ל-8 מנות, ושמים בתחתית הכוסות
4. מחלקים את הגלידה ל-8 מנות ושמים בכל כוס מנה של גלידה
5. גם את הקצפת והאגוזים, מחלקים ל-8 המנות
6. להכנת הסירופ: מבשלים את כל חומרי הסירופ ומחלקים לכוסות
7. מקשטים בדובדבן או תות על כל כוס ומגישים מיד

דרג: