גלידה מטוגנת (גלידה סינית)

כדורי גלידה טבולים בבלילת בירה ומטוגנים לרגע בשמן רותח, שילוב נהדר בין חם וקר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלידה מטוגנת (גלידה סינית)
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 כדורי גלידה קפואים מאוד
  • חצי כוס קמח
  • בקבוק בירה לבנה
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כוס שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:


1. בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם הסוכר ומוסיפים בירה עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים, לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי.
2. מחממים את השמן לטיגון עמוק. נועצים על קיסם את כדור הגלידה טובלים היטב מכל הכיוונים בבלילה ומכניסים לשמן הרותח לפחות מדקה רק כדי לקבל הזהבה קלה.
3. מגישים מיד עם קצפת.

דרג: