גלידה אפרסק ופרנו

חייבים לנסות! לא הפסקתי לחלק מתכונים של הגלידה הנהדרת הזאת♥

מאת: לאה שקורי

דרג:
גלידה אפרסק ופרנו
שף חובבן - בינוני \ חלבי

כמות מנות: קערה בינונית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4-5 אפרסקים
  • 120 גרם סוכר
  • 300 מ"ל מים
  • 2 כפות פרנו
  • 300 גרם יוגורט ללא סוכר
  • 150 גרם שמנת מתוקה 38 אחוז

אופן הכנה:

הכנה
1. שמים את האפרסקים במים חמים ל- 15 שניות, מקלפים אותם, חותכים לרבעים ומורידים את הגרעין.
2. בסיר נירוסטה על אש בינונית ממיסים את הסוכר במים, מגבירים את האש לאחר שנמס למשך 5 דקות.
3. כותשים את האפרסקים עד שתתקבל עיסה קרמית, להוסיף הפרנו, היוגורט והסירופ.
4. להקציף השמנת ולקפל בתוכה בעדינות את עיסת האפרסקים.
5. להכניס למכונת גלידה למשך 30 דקות, או עד שהגלידה מתקשה.

דרג: